Kako je bilo na ovogodišnjem LaboARToriju?

Godina 2020. po mnogočemu se razlikuje od mnogih prijašnjih. Ako smo išta naučili suočivši se s brojnim izazovima pred kojima smo se našli to je da su ljudi veoma prilagodljiva bića.

Tako smo i naš ciklus radionica LaboARTorij prilagodili, a zatim i uspješno izveli tijekom srpnja i početkom kolovoza. Iako klasična suradnja studenata povijesti umjetnosti s Akademijom primijenjenih umjetnosti (što je jedan od primarnih ciljeva LaboARTorija) na kraju nije izvršena, ciklus radionica ipak je uspješno održan u nešto drugačijem kontekstu. Radionice su se održale u prostoru Likovne radionice Art & Hobby, pod vodstvom likovne pedagoginje i umjetnice Dijane Lukić.

Stoga vam za početak nove uspješne (i malo prilagođene) akademske godine donosimo dio atmosfere s prvog ljetnog izdanja radionice LaboARTorija, čija je ovogodišnja tema bila keramika. Na radionicama smo naučili osnove oblikovanja keramike i izrađivali smo svoje predmete koristeći se različitim načinima oblikovanja, zatim ih oslikavali i na kraju glazirali.

 

 

Projekt je financiran od strane SKC-a.

 

 

 

              prijava laboArtorij radionica

Posted in Novosti and tagged , , , , , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.