Print

Rezultati fotografskog natječaja 2016. – Novo u starom

Na natječaj je stiglo 20 prijava. Serije fotografija vrednovane su prema slijedećim elementima: usklađenost sa zadanom temom, kreativnost u prikazu teme i koherentnost serije.

Prema ovim kriterijima odabrano je devet serija fotografija koje će biti postavljene na izložbi ,,Novo u starom” u trajanju od 18. ožujka do 1. travnja 2016. godine, na drugom katu Filozofskog fakulteta u Rijeci. Među devet odabranih radova odabran je i pobjednik, odnosno pobjednica fotografskog natječaja Martina Vuković sa serijom pod nazivom ,,Gužva”. Ostalih osam autora su:

Ante Jurjević

Bruno Krneta

Dunja Sloković

Gabriela Zec

Karla Tavić

Mateja Parlov

Mirela Plenković

Tomislav Šubić

 

Serije fotografija svih kandidata koji nisu ušli u uži krug od devet izlagača, biti će izložene na Dan povijesti umjetnosti 18. ožujka, u okviru izložbe ,,Novo u starom”. Stoga Vas ovom prilikom pozivamo na otvorenje izložbe Dana povijesti umjetnosti ,,Novo u starom” te da popratite i sva druga događanja Dana povijesti umjetnosti, o kojima više možete saznati ovdje.

Čestitamo pobjednici kao i ostalim sudionicima natječaja.

Vidimo se! :)

 

Posted in Novosti, Vijesti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>